Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap

Dunaharaszti 2010

Lezajlott a XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozó és fogathajtóverseny szeptember utolsó hétvégéjén. Az időjárás sajnos nem volt kegyes, a szombati szomorkás időjárást vasárnap nagy eső követte, de ez a versenyzőket nem tántorította el a II. napi futamon való indulástól.
Köszönjük a támogatást a Finlandiának és a Eukanubának, a közreműködőknek a segítséget, a résztvevőknek, nézőknek, szurkolóknak a részvételt.
A hétvége versenyszámainak eredménylistája itt tekinthető meg:
Eredmények / Ergebnisse (.xls)

 

Megosztom

Módosítás: (2011. február 03. csütörtök, 08:34)

Bővebben...

 

XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozó és Finlandia kutyafogathajtó-kupa, Dunaharaszti

2010. szeptember 24-26-i hétvégén kerül sor az évek óta nagy sikerrel, sok résztvevővel megrendezett immár XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozóra, illetve ennek keretén belül az alábbi programokra Dunaharasztiban, az Univerzum-tó kempingben:

- Finlandia kutyafogat-hajtó Kupa, táv: 2 km. Futamok szombaton és vasárnap 9 órától (Nevezési díj: 2500 Ft/fő. Kategóriák: kutyás futó, kutyás kerékpáros, kutyafogat, sztárfutam.) A kupán indulhatnak nem fajtatiszta szánhúzókutyák is, ők külön, guest kategóriában kerülnek díjazásra.
- Tenyészszemle szánhúzókutyáknak szombaton 11 órától (nevezés a helyszínen, nevezési díj: 6000 Ft/kutya. Törzskönyvet kérjük elhozni. Bírál: Erdős László)
- Kiállítási felvezetés gyakorlás
- Gumiabroncs-húzó tehetségkutató sprintverseny
- Virslievő-verseny kutyáknak
- Ebtivity (activity – kutyás feladványokkal)
- Szánhúzókutyás szakmai fórum
- Kutyás ügyességi játékok
- Kutyás triatlon (úszás, futás, kerékpározás kutyával)
- Súlyhúzó verseny szánhúzó kutyáknak.

További info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel: 06-20-331-6246.

Szállásfoglalás közvetlenül a kempingben: 06-24-491-000.
Egy ház díja a találkozó résztvevőinek kedvezményes áron: 17.000 Ft/éj. Legalább 2 éjszaka estén 16.000 Ft/éj. (3 szoba, konyha, fürdőszoba, szauna.)

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés ingyenes. Kutyát lehet hozni, de az oltási könyvet kérjük elhozni, illetve a kullancsok elleni védekezésről gondoskodni.

Megosztom

Módosítás: (2011. február 03. csütörtök, 08:34)

 

Üdvözöljük honlapunkon!

 

Az Északi Szánhúzókutyások SportKlubja (ÉSZKSK) a Kutyaszánhajtó Sportklub és az Északi- és Szánhúzókutyások Kynológiai és Sportegyesületének összeolvadásával jött létre 2009. szeptemberében.

Az ÉSZKSK évente több fogathajtóversenyt rendez Magyarországon, különböző helyszíneken, illetve tagjai rendszeresen részt vesznek külföldi versenyeken, többek között Ausztriában, Szlovákiában, Romániában. Az ÉSZKSK testvéregyesülete az osztrák BSSC-Austria.
A közös évadnyitóversenyre mindig szeptember végén, október elején kerül sor Dunaharasztiban, az Univerzum-tó kempingben a nemzetközi szánhúzókutyás találkozó keretében.

A 2010. évi nemzetközi szánhúzókutyás találkozó és fogathajtóverseny időpontja: 2010. szeptember 24-26.


Szállásfoglalás közvetlenül a kempingben: 06-24-491-000.
Egy ház díja a találkozó résztvevőinek kedvezményes áron: 17.000 Ft/éj. Legalább 2 éjszaka estén 16.000 Ft/éj. (3 szoba, konyha, fürdőszoba, szauna.)

 

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 49 vendég böngészi
eszksk_logo.gif