Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Kutyás sport nap április 14-én Budapesten

Kutyás sport nap április 14-én Budapesten

2012. április 14-én szombaton kutyás sport bemutatónapot tartanak Budapesten, a XVIII. kerületben, a Bókay kertben.
Számtalan kutyasport bemutató (flyball, frisbee, dogdancing, agility, vadászkutya bemutató) mellett egy bemutató-verseny kerül megrendezésre a kutyás futásnak, 1,5 - 2 km távon.
Női, férfi, és gyerek kategóriák lesznek.
Rajt: 10.30-kor. Nevezési díj nincs.
A Bókay kert Margó Tivadar utcai bejárata van a legközelebb a rajthoz.
A bemutató-versenyen bárki részt vehet, de kérjük, hogy csak olyan kutyát hozzon magával mindenki, amelyik nem agresszív más kutyákkal szemben!
Ez a rendezvény bemutató, rengetegen lesznek rajta kutyával, nem tudják a szervezők fémkordonokkal lezárni az egész útvonalat, és a nézőket ismerve, bizony várhatóan be fognak kóvályogni a futópályára is kedvenceikkel együtt.

Kérjük, hogy aki részt kíván venni a kutyás sport napon, illetve a kutyás futáson, küldjön egy előzetes emailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, hogy az érkezés, parkolás, belépés részleteiről egyeztetni tudjunk.
A kutyájának oltási könyvét mindenki hozza magával!

Sajnos a terület nem alkalmas kutyás kerékpáros és fogatos futam rendezésére, ezért ezek a sportágak csak bemutató jelleggel lesznek jelen.

A rendezvény plakátja

A helyszín térképe

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi
eszksk_logo.gif