Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek A FISTC EB-n rajthoz álló magyar csapat

A FISTC EB-n rajthoz álló magyar csapat

2014. november 20-23. között kerül sor a FISTC Európa-bajnokságra Győr mellett, Véneken.
Horváth János, a Magyar Kutyasport Szövetség versenyigazgatója felajánlotta segítségét a kétlábú és négylábú versenyzők felkészítésében való közreműködésben, így őt is nyugodtan meg lehet keresni tanácsokért.
Az alábbi magyar versenyzők indulnak a FISTC EB-n 2014. november 20-23. között Véneken, Győr mellett:

Sipiczki György, Rosner Gábor, Forgóné Bihari Tímea, Tulipán Szilveszter, Lipcsei Péter, Böjtös Eörsi, Csizmadia Blanka, Kiss Attila, Hering Tamás, Bóta Renáta, Zsédely Róbert, Csonthó László, Verla Zsófia, Köffer Lajos, Varga Hajni, Baróti Nándor, Koris Edina, Csányi Gergő, Buela Szandra, Képes Richárd, Méhes Ádám.
Az indulás feltétele, hogy csak törzskönyvezett szib. husky, al. malamut, samoyed és grönlandi kutyák versenyezhetnek, illetve, hogy minden országot csak a FISTC tagegyesületének versenyzői képviselhetnek.
(Kérjük, hogy akinek kérdése van az indulással kapcsolatban, jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.)

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 16 vendég böngészi
eszksk_logo.gif