Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Gyömrő-kupa és kutyafogathajtó országos bajnokság - 2014. november 1-2.

Gyömrő-kupa és kutyafogathajtó országos bajnokság - 2014. november 1-2.

2014. november 1-2-án kerül megrendezésre a Gyömrő-kupa és a Magyar Kutyasport Szövetség országos bajnoksága egyesületünk szervezésében.
Rajt: mindkét nap 10 órakor.


Kategóriák a Gyömrő-kupán:
edzőkocsi: open, A, A1, A2, B, B1, B2, C, C1, C2, D, D1, D2, scooter 1 vagy 2 FCI szánhúzókutyával, scooter open 1 vagy 2 kutyával, Bikejöring 1 vagy 2 FCI szánhúzókutyával, Bikejöring open 1 vagy 2 kutyával, Canicross női, Canicross férfi, Canicross junior.

Új kategória a gyömrői versenyen: Halloween-futás. Azok számára, akik sokallják az országos bajnokság 6,2 km-es távját, rövidtávú "happy" kategóriát (2,5 - 3 km) indítunk kutyás futásban, mely azonban nem számít bele az országos bajnokságba.

ORSZÁGOS BAJNOK CÍM AZ ALÁBBIAK SZERINT KERÜL KIADÁSRA:
kutyafajtától függetlenül 4, 6, 8, kutyás fogat,
BM (1 kutyás férfi kerékpáros), BW (1 kutyás női kerékpáros), 1R (1 kutyás scooter), 2R (2 kutyás scooter) - amennyiben a scooter kategóriákban külön megvan 3 férfi illetve 3 női induló, nemenként kerül kiadásra a cím. (A 2 kutyás edzőkocsis kategória OB szempontból a 2 kutyás scooterhez számít.)
Canicross férfi, canicross női, canicross junior.
Amennyiben a 14-17 év közötti korosztályban egy kategóriában van 3 magyar induló, akkor junior cím is kiadható a bikejöring, scooter és a 4 kutyás fogat kategóriákban.
Országos bajnok cím csak akkor adható ki, ha minimum 3 magyar induló van az országos bajnokság szerinti kategóriában!

Táv: 6,2 km.
Race marshall: Horváth János.
A 2 nap eredményei összevonva számítanak. Eredményhirdetésre vasárnap 14 órakor kerül sor.
Nevezési díj:
Magyar Kutyasport Szövetség tagegyesületi tagjai számára: 2500 Ft
Egyéb indulók számára: 3000 Ft
Több kategóriában történő indulás esetén is csak egy nevezési díjat kell fizetni. Nevezési határidő: október 27.! nevezési cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
HELYSZÍNI NEVEZÉS NINCS!

A versenyzőket kérjük, hogy olvassák el! Ezúton hívjuk fel a figyelmet, hogy mivel ez a pálya kimondottan változatos, és a területen őzek is lehetnek, ezért az alábbi szabályokat kötelező betartani:
- kutyát elengedni tilos!
- a canicross kivételével minden kategóriában kötelező a sisak, szemüveg és kesztyű viselete, és távtartó kell legyen a kerékpárokon, scootereken. Ez alkalommal a race marshall tényleg nem engedheti meg az elindulást azoknak, akiknek gondok vannak a felszerelésével, és a szemüvegét sem fogja kölcsönözni. Elnézést kérünk ezekért a hírekért, de muszáj megelőznünk a felszerelés hiányából akadó sérüléseket!
Ez a verseny az országos bajnokság, amit nevéhez méltóan szeretnénk lebonyolítani. A verseny előtt közzé lesznek téve a rajtidőpontok, és kérjük senki ne késse le, mert az időmérés a kiírt időpontjában elindul. Előre kérjük leegyeztetni és jelezni a többször indulásokat, közös edzőkocsi, stb. használatokat, hogy azokat is be tudjuk kalkulálni az előzetesen közzé tételre kerülő rajt időpontokba.
Kérünk mindenkit, hogy a kutyái által a stake outon ásott gödröket temesse be, mivel a terület tulajdonosai szívességből biztosítják a helyszínt. Sajnos Dunaharasztiban mind a kemping, mind a stake out területén rengeteg, a kutyák által ásott gödör maradt betemetetlen.
A szemetet is kérjük mindenki szedje össze maga után.
Természetesen a versenyzői nagy többség mindezt maguktól is mind betartja, így kérjük szépen elnézésüket a fenti sorokért.

 

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 3 vendég böngészi
eszksk_logo.gif