Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Babati verseny pálya információk

Babati verseny pálya információk

Helyszín GPS koordináták: 47°37'20.6"N 19°22'55.2"E (47.622381, 19.382006)
Babatvölgy / Babatpuszta

1. A nagy pálya 5,4 km. Remek minőségű út, nagyon változatos, nagyon szép, erdő, mező, sok kanyar, le-fel, minden van benne, és bizony szintkülönbség is. De a versenyzői többségnek, akik már többször megjárták Domonyvölgyet is, ez nem fog meglepetést okozni, hisz ez is a gödöllői dombság része. De érdekes módon a domb babati oldalán egyáltalán nincs a mély homok, mint Domonyvölgyben. Nagyon érdekes, picit sem unalmas pálya. Szerintem a nagy fogatok is végre elégedettek lesznek. Az biztos, hogy nem egy Dunaharaszti élményre kell számítaniuk, amikor épphogy elindultak, már célba is értek :)))

2. A kis pálya 2,6 km. Némi emelkedő itt is van, de erdőbe nem megy az út, csak a szántóföldet kerüli meg. Ez lesz a pályája a canicross serdülőknek. Egyúttal kinevezzük Happy trail-nek is, és bárkinek felkínáljuk a lehetőséget, hogy ezen induljon a nagy pálya helyett. Azonban ezen a pályán elért eredmény nem számít bele sem a Babat-kupába (kivéve serdülők), sem az országos bajnokságba. Kérem, aki úgy gondolja, hogy inkább a Happy trail-t választja, vasárnap éjfélig jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

3. A 2-5 és 6-9 éves futók számára a rajtban fogunk kijelölni egy 300 méteres távot, oda-vissza futásra.

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 20 vendég böngészi
eszksk_logo.gif