Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap

2. After Húsvét Kupa, Sárisáp, eredmények, Results

2022. április 24-én vasárnap rendezte meg az Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja / Magyar Kutyasport Szövetség a 2. After Húsvét Kupát, egy új helyszínen, mégpedig Sárisápon, ahol a helyi önkormányzat és tűzoltóság partner volt a verseny megrendezésében.
A verseny előtti éjszaka esett eső sajnos picit meg is nehezítette a dolgunkat, de talán annyival érdekessebbé vált a pálya.
A versenynek volt egy különleges felütése is: ez volt ez első kutyás futó verseny, ahol látássérültek is indultak. Hárman a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola részéről és természetesen segítő kutyáikkal álltak rajthoz. Ők voltak a nap hősei, csodásan teljesítették a pályát, hatalmas elismerés illeti őket! Számukra egy külön kategóriát indítottunk, Canicross Challenge néven és díjaztuk is őket természetesen.
Ezzel a versennyel a tavaszi versenyszezonunk lezárult, az idő már nagyon melegszik, nem szabad kockáztatni a kutyák egészségét.
A versenynaptár menüpontunkban folyamatosan elérhetőek a következő programjaink. Az ősz elsősorban a 2 napos versenyekről fog szólni, ahova mindenkit szeretettel várunk!
Sárisápi eredménylista: ITT


A fotón Bodnár Attila, Horváth Szindi és Dombai Mihály és segítőkutyáik a sárisápi verseny CC Challenge futamának résztvevői. Szívből gratulálunk nekik!
(Fotó: Bíró Zsófia)


On Sunday, April 24, 2022, the ÉSZKSK and the Hungarian Dogsport Federation held the 2nd After Easter Cup, a new venue in Sárisáp, where the local government and fire department were partners in organizing the competition.The rain that fell the night before the race unfortunately made it a little harder for us, but maybe the track became so much more interesting.
The race had a special category: it was the first dog-running race where visually impaired people also started. Three of them started from the Baráthegyi Guide Dog School and of course with their guide dogs. They were the heroes of the day, they performed wonderfully, they deserve huge recognition! We launched a separate category for them called Canicross Challenge and of course we rewarded them.
With this race our spring racing season is over, the weather is very hot, we should not risk the health of the dogs. The following programs are constantly available in our race calendar menu. Autumn will be all about the 2-day competitions, where we look forward to seeing you all!
Result list: HERE

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 7 vendég böngészi
eszksk_logo.gif